info@soniccars.nl
+31 6 16 77 10 91

Over Ons

    Home / Over Ons

Over Ons

Voor al uw occasions en exclusieve auto’s in heel Europa

Een occasion kopen, is een kwestie van vertrouwen. We willen allemaal kwaliteit voor een betaalbare prijs, ook als het om een gebruikte auto gaat. Autobedrijf Soniccars heeft een uitstekende naam opgebouwd en is al jaren een vertrouwd adres. In ons bedrijfspand in Enschede staan meer dan honderden occasions per jaar in diverse prijsklassen, van onder tot boven gecontroleerd door onze servicepartner. Zo hebben wij ook tal van exclusieve auto’s. Van Ferrari, Maserati en Lamborghini tot Duitse toppers als Porsche, BMW en Audi. De mooiste auto’s, de beste deal. Dat is Autobedrijf Soniccars!

18n27orl0t00pjpgEen passende auto voor ieder budget

Voor ieder budget hebben wij een passende auto. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Natuurlijk willen we verkopen, maar alleen wanneer u volledig achter de aankoop staat. Daarbij kunt u rekenen op een goed advies van onze ervaren medewerkers. Bij Autobedrijf Soniccars komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij zijn RDW erkend en gaan graag een duurzame relatie met u aan. Een relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Ontdek onze occasions

Om u alvast te oriënteren kunt u op onze site de gehele occasionprogramma en verdere dienstenpakket bekijken. Alle occasions zijn overzichtelijk in beeld gebracht. De foto’s zijn prachtig, maar in het ‘echt’ zijn onze auto’s nog mooier! Een auto moet je zien, voelen en natuurlijk proberen. Kom eens kijken bij Autobedrijf Soniccars en kom persoonlijk kennismaken. Dat is de eerste stap op weg naar een prachtige, betaalbare occasion.