info@soniccars.nl
+31 6 16 77 10 91

B2B Occasions

    Home / B2B Occasions

B2B Occasions

partnership-banner

[cars-for-sale]

Welkom op de Business to Business pagina van autobedrijf Soniccars. Jaarlijks verkopen wij een groot deel van onze voorraad aan professionele dealer- en universele autobedrijven. Bij ons vindt u dealerkwaliteit auto’s tegen concurrerende prijzen. Wij staan voor een snelle en correcte afhandeling en kunnen desgewenst in eigen beheer het transport voor u regelen.

 

Kansen creeren door samenwerking

Wij zijn er ook voor (kleinere) autobedrijven die willen profiteren van een vrijblijvende samenwerking met Autobedrijf Soniccars. Het biedt u als autobedrijf vele voordelen. U krijgt via een eigen wachtwoord direct toegang tot de database van Soniccars.

Bent u nieuw en wilt u vrijblijvend toegang tot onze database, stuur ons een mailtje op muta@soniccars.nl en u ontvangt zo spoedig mogelijk een wachtwoord waarmee u kunt inloggen.

Voorwaarden
Zodra u zich heeft aangemeld, ontvangt u van ons (na beoordeling) uw unieke wachtwoord. U kunt dan inloggen om toegang te krijgen tot onze voorraad. Hiermee kan uw samenwerking met Autobedrijf Soniccars pas echt beginnen! U kunt uw klanten nu onder eigen naam een keuze laten maken uit de voorraad occasions van Soniccars. Uiteraard bepaalt u zelf de verkoopprijs en de voorwaarden. Desgewenst wordt de auto bij u bezorgd om te bezichtigen of een proefrit te maken. Er zijn geen directe kosten verbonden en de samenwerking is vrijblijvend. U en uw klanten profiteren van een grotere keuze in occasions tegen een scherpe prijs. U creeert door het grotere aanbod meer verkoopkansen, zonder dat u de voorraad hoeft voor te financieren. Onze database wordt dagelijks bijgewerkt.

audi-pitstop